23 април, 2024

“Диамантите се образуват при високо налягане, а добрите идеи се формират при екстремни условия. Точно това се случи с Paymenttools. Може да се каже, че основите на Paymenttools са положени в открито море при най-неблагоприятните условия – в разгара на буря.” – споделя Салах Заякх, Основател и Управляващ Директор на Paymenttools.

Йенс Конен, Управляващ Директор на Paymenttools разказва: “Когато Салах за първи път ми сподели за идеята, аз си зададох същия въпрос. Защо се нуждаем от друг доставчик на платежни услуги? Пазарът е доста наситен от много години и в момента е много конкурентен. Много капитал се изпомпва на пазара, нови стартиращи фирми се опитват да го революционизират, а съществуващите играчи се прегрупират. Така че това е предизвикателство.”

Цялото интервю с Салах Заякх и Йенс Конен може да прочетете в специалното издание TECH Startups, което вече е налично онлайн за абонати на DevStyleR тук. Ако все още нямате абонамент, не пропускайте възможността да станете част от общността на DevStyleR.BG – Абонирай Безплатно ТУК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Shop manager