26 април, 2024

Българският ИТ пазар е пълен с нови компании, които се конкурират за най-добрите служители. Като инженер, мениджър, дизайнер или друг ИТ специалист, човек трябва да се вгледа внимателно в много фактори, като репутация, придобивки, култура и много други аспекти на работата. В тази статия ще ви обясним защо трябва да се присъедините към Devexperts по пътя си към успешна кариера.

Искате да работите в стабилна международна компания

Devexperts е компания с история. Започнахме през 2002 г. и успяхме да процъфтим в най-динамичния период на ИТ и финансовата индустрия. Разширявайки своя опит, създадохме ефективна инфраструктура, която позволява на професионалисти от цял свят да работят заедно в един екип.

От 2022 г., в годината на нашата 20-годишнина, се гордеем, че развиваме нашите офиси в Германия, САЩ, Португалия, Литва, Грузия, Турция и България. Всяка локация допринася за постигането на общите ни цели. В замяна на това ние с удоволствие инвестираме в партньорство с различни организации и образователни структури във всяка от държавите, в които присъстваме.

Искате да проучите финтех индустрията

Devexperts създава продукти и услуги, които помагат на финансовите фирми и институции да оперират на пазара на акции, опции, фючърси, индекси, ETF-и, валути, CFD-та, залози за разпространение и криптовалути. Работим съвместно с брокер, борси и фирми за управление на активи. Нашите технологии варират от уеб и мобилни терминали за търговия, до системи за управление на поръчките и свързаност, като обхващат управлението на риска, контрола преди сключването на сделките и инфраструктурата за пазарни данни.

Нашите продукти получават признания и награди от Fazzaco, Red Dot, Ultimate Fintech Awards и много други организации, свързани с финтех и ИТ.

 

Искате да работите с най-съвременни технологии

Стремейки се да бъдем в челните редици на технологичната еволюция, ние създаваме иновации и винаги се опитваме да намерим най-ефективните решения. Прилагаме първокласни технологии, за да обслужваме пазара, поради което екипът ни винаги е готов да се адаптира към бързите промени в индустрията.

  • Backend: Java, Kotlin, .NET
  • Frontend: React, TS, a11y
  • Mobile: Kotlin, Swift, Flutter
  • DevOps: Nomad, Ansible, Consul
  • QA: Selenium, Cucumber, Jmeter

Искате да влезете в професионална общност

Споделянето на експертни знания е един от нашите ключове към успеха. Ето защо непрекъснато организираме и участваме в различни професионални събития, които помагат на нашите служители да придобият нови знания и да допринесат за развитието на общността.

Devexperts е традиционен участник в най-големите ИТ конференции в света, като FMLS, TOKEN2049, iFX Expo, ISTA и Challenge Accepted. На вътрешно ниво провеждаме dxTechTalks – нашите безплатни отворени срещи, на които лидери в областта на софтуерното инженерство, QA, дизайна и продуктовия мениджмънт разказват за своята практика, казуси и ноу-хау.

Никога не забравяме и за забавната част. Организираме корпоративни партита и Kitchen Talks, на които служителите ни могат да вземат микрофона и да говорят за всичко, което им харесва – от работни проблеми и хакове за живота до предимствата на това да притежаваш домашен папагал.

 

Искате да се развивате професионално

Нашата цел е да създадем идеална среда за развитие и реализация на потенциала на всеки служител. Събирайки най-добрите професионалисти в областта на финтех и подпомагайки тяхното израстване, ние насърчаваме екипа си да се развива и да разширява хоризонтите си.

Независимо от позицията, всеки служител има избор да участва в разнообразни възможности за обучение: стажове за младши служители, менторски програми, дейности за споделяне на умения, семинари и др.

Освен това предлагаме курсове по английски и местен език (в зависимост от локацията), за да поддържаме екипа на една вълна.

Вие цените свободата 

Нашите модерни офиси са известни с приятния си дизайн, технологичното оборудване и приятелската си атмосфера. В България, нашият R&D център в София предлага удобни офис пространства, стаи за отдих, кухня, впечатляваща гледка към Витоша и др.

В Devexperts има on-site проекти, както и проекти с дистанционен режим по договаряне. Така че, ако обичате да работите от уюта на дома си, ние ще направим всичко възможно, за да ви предоставим възможно най-доброто преживяване. Хибридният режим на работа също е опция.

Освен това нашата програма “Работа от всяко място” ви позволява да работите от… Да, отвсякъде! Дигиталната ера показа, че професионалистите не трябва да са приковани към офисната маса от 9 до 5 часа, за да изпълняват успешно задачите си. Говорейки за от 9 до 5, работното време в Devexperts е гъвкаво, така че всеки служител сам избира кога да започне и да приключи деня си.

 

Грижите се за себе си и за околната среда

Грижата е един от основните ни принципи. Грижим се за хората в компанията и извън нея и ценим и подкрепяме всички наши служители в подобряването на качеството им на живот.

Devexperts осигурява на служителите си медицинска застраховка, допълнителни дни отпуск и безплатни спортни дейности. Разполагаме с фитнес зала в офиса, футболен клуб, традиционни състезания по шахмат и маратони по бягане.

Освен за самите хора, ние се грижим и за света около нас. Вече използваме енергийно ефективен софтуер и технологии за пестене на енергия. През 2023 г. планираме да увеличим екологичното и социалното си въздействие чрез насърчаване на нови инициативи: съзнателно потребление на вода, екологични и многократни офис консумативи, благотворителни дейности.

Съгласни ли сте с нашите 7 причини? Разгледайте нашите свободни позиции в България и се присъединете към екипа:

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Shop manager