28 април, 2024

The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition ще излезе на 14 декември 2022 г. за PlayStation 5, Xbox Series X|S и PC обяви CD PROJEKT RED.

Усъвършенствано с оглед на мощта на конзолите от следващо поколение и модерния хардуер на PC, предстоящото издание на награждаваната ролева игра на CD PROJEKT RED ще включва десетки визуални, производителни и технически подобрения спрямо оригинала. Те включват поддръжка на ray tracing, по-бързо зареждане на конзолите, както и разнообразни модове, интегрирани в изживяването, наред с много други. Заедно с новото допълнително съдържание, вдъхновено от поредицата “The Witcher” на Netflix, всички елементи ще бъдат разгледани следващата седмица в специално REDstreams събитие в Twitch, където студиото ще представи геймплей от next-gen версията на играта.

Версията от следващо поколение на The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition ще бъде достъпна за закупуване в цифров вид за PlayStation 5, Xbox Series X|S и PC, като ще включва всички безплатни DLC, издадени до момента и двете основни разширения: Hearts of Stone и Blood and Wine. Освен това безплатен ъпдейт за следващото поколение ще бъде достъпен за всички, които притежават което и да е издание на играта за PlayStation 4, Xbox One и PC. След първоначалното дигитално разпространение ще бъде пуснато и физическо издание, чиято дата на издаване ще бъде обявена по-късно.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR