26 април, 2024

Нова инвестиционна програма за предприемачи на ранен етап Eleven Alpha стартира българският фонд за дялово финансиране Eleven. Тримесечната програма e предназначена за амбициозни основатели от Югоизточна Европа, които се намират все още в начален етап на развитие на своя стартъп.

 „Ние търсим “строителите на бъдещето” със смели идеи. Eleven Alpha обединява всичко, което научихме през последните 10 години и го прави достъпно в структурирана форма за амбициозни предприемачи, които тепърва стартират изграждането на своите компании. Искаме да бъдем техен партньор в първите им стъпки, които смятаме и за най-важни за крайния успех”, коментира за Eleven Alpha Ивайло Симов, управляващ партньор в Eleven.

Основателите ще получат достъп до дългогодишния опит на екипа на Eleven в изграждането на стартиращи компании, широка мрежа от контакти, и общност от съмишленици. Като част от програмата фондът инвестира 300 000 евро за 10% дял във всяка одобрена компания.

Програмата ще започне 2023 година в средата на януари и ще продължи до месец април 2023, а срокът за кандидатстване е до 19 ноември.

Тагове: , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR