24 април, 2024

Както на всички ни е известно, но и за тези от вас, които може би не знаят,  ръководителите на ниво “C” заемат най-високите управленски позиции в една компания и обикновено са начело на конкретна област или отдел. Защо ги наричат така?

C-level, наричан още C-suite, е термин, използван за описание на високопоставените ръководни длъжности в организацията.

„Постоянството е ключът към стартирането на успешен бизнес“,

казва световноизвестната бизнес дама Сара Блейкли, а ние ще си позволим да  допълним, че за да си добър ръководител е необходимо не само да бъдеш постоянен, но и трябва да притежаваш умения като иновативност, успешна работа в екип, устойчивост и много други, с които ще ви запознаем в специалното ни издание.

Питате се каквa е ролята на висшите ръководители? Всъщност тя е от съществено значение, защото те оказват влияние върху решенията в цялата компания.

Заплащането обаче е чувствителна тема и е обект на постоянни дебати. Защо на напускащите ръководните позиции лидери се предлагат така наречените „златни парашути“?  До колко ощетяващо е възнаграждението, базирано на акции и има ли разлика в заплащането на C-Level мениджърите в България, Европа и САЩ, ще откриете в предстоящото специално издание #TECH Лидерите – Властелините на Дигиталната Ера. За да получите първи достъп до него, не пропускайте да се абонирате безплатно сега.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR