26 април, 2024

Nexo стартира Nexo Pro – глобална платформа за трейдинг, която предлага на клиентите на дребно достъп до агрегирана ликвидност от институционален клас, без минимални изисквания за финансиране и при почти нулеви разходи. Nexo Pro предоставя на своите клиенти усъвършенствани функционалности за спот, маржин и фючърсна търговия.

Nexo Pro изцяло променя реалността за индивидуалния трейдър, като въвежда сложни инструменти като поръчки с осреднена във времето цена, използвани до момента само от големи институции. За първи път в индустрията, Nexo Pro комбинира своя собствен регистър за поръчки с тези на водещи световни трейдинг платформи и маркет мейкъри, за да даде на потребителите достъп до широкия пазар както в един потребителски интерфейс, така и чрез API.

С пускането на тази усъвършенствана платформа за трейдинг, Nexo – която сега може да се похвали с над пет милиона потребители – отбелязва още едно постижение, затвърждаващо позицията на единственото 360-градусово крипто приложение с портфейл, кредитиране, попечителство и професионални възможности за трейдинг, сред други вертикали в развитието си.

„Nexo затвърждава позицията си като световен лидер, който демократизира финансите с още една иновация създадена в България – Nexo Pro – порталът към професионалния трейдинг за клиентите на дребно. Ние сме първата платформа, която предлага агрегиране на ликвидност от институционален клас с толкова много възможности. Очакваме Nexo Pro бързо да стане първият избор за тези, които се стремят да се развиват и да го направят по най-сигурния начин“,

каза Коста Кънчев, съосновател и председател на управителния съвет в на Nexo.

През 2022 г. Nexo пусна Nexo Card, първата по рода си крипто кредитна карта в партньорство с Mastercard; своята платформа за трейдинг и попечителство от институционален клас Nexo Prime; инвестира в над 50 Web3 компании на ранен етап чрез Nexo Ventures. Nexo ще продължи да разширява продуктовата си гама към нови пазари и неизследвани, децентрализирани крипто територии.

Тагове: , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR