19 април, 2024

Очаквайте интригуващото интервю с Калина Цанева. Момичето, преборило се за стипендии и елитно образование, за да се върне в България, за да работи за едно по – добро бъдеще тук.

Калина е учила в Националното музикално училище “Любомир Пипков” и е пяла в радиохор на Българското национално радио. Заминава за Великобритания когато е на 14 и се бори с обстановката там. Като печели множество награди и отличия тя се преборва за стипендии, с които успява да завърши образованието си в Англия.

В интервюто ще видите: Какво е да си млад човек, развиваш се в тех средата? Възможно ли е да постигнеш успех и в България, и има ли реализация тук? Как се живее и учи в друга държава години наред, и трудно ли е? Тези и още много други неща ще разкрие пред вас разговора ни с Калина Цанева.

Очкавайте интервюто на сайта на DevStyleR, в Youtube канала ни, както и по социалните мрежи.

За да бъдете сред първите, които ще имат възможност да прочетат интервюто, може да се абонирате за седмичния бюлетин на DevStyleR, в който нашите редактори избират най-интересното от седмицата, а вие го получавате директно на предоставения от Вас имейл.

За да се абонирате, последвайте линка тук.

Тагове: , , , , , , , , , ,