18 април, 2024

Профил на компанията:

Tarya Fintech е водещ доставчик в динамично развиващия се финтех свят. Компанията стартира дейността си като част от Tarya Fintech Holding – международна компания, управляваща най-голямата платформа за инвестиции и заеми в Израел. Основната визия на компанията е разработването на иновативен подход, по който организациите да предоставят финансови решения на своите клиенти. Tarya Fintech с офиси на три континента трансформира банкирането чрез иновативни модулни финансови платформи като услуга (F-PaaS®), които дават възможност на бизнеса да предоставя финансови услуги директно на своите клиенти. F-PaaS® позволява на организациите да добавят нови приходни канали и да увеличат броя на привлечените клиенти.

Финансовите платформи на компанията се използват в Индия, Западна Африка и Дубай, а развойните ѝ центрове са разположени в България, Украйна, Канада и Израел. Tarya Fintech развива своя IT Hub у нас през 2015 г. и в момента в София е разположен основния R&D център.

За Tarya Fintech Bulgaria семейството е основна ценност. Компанията предлага гъвкави условия на работа, за да могат всички служители да се радват на достатъчно свободно време със своите семейства. Отличителен белег на Tarya Fintech Bulgaria е приятелското отношение между екипите, персоналният подход на ръководителите към всеки служител и приятната и хармонична атмосфера в офиса.

Екипът на Tarya Fintech Bulgaria не спира да се разраства с експерти в областта на информационните и комуникационни технологии и финанси, а компанията бележи успехи като една от най-динамично развиващата се в България.

Рош ха-Аин, Израел Главен Офис
85+ Брой служители в БГ

Технологии:

CORE LANGUAGES

Java, Spring, Hibernate

MODERN WEB

JavaScript, Angular

DATABASES

MS SQL Server, MongoDB, Ansible, Apache, Kubernetes

CORE LANGUAGES

Java, Spring, Hibernate

MODERN WEB

JavaScript, Angular

DATABASES

MS SQL Server, MongoDB, Ansible, Apache, Kubernetes

Работни часове и отпуска
Фиксирани часове
Гъвкави Часове
Годишна отпуска 25 дни
Начин на работа
Офис
Работа от вкъщи
Хибриден
Бенефити
Допълнителна отпуска
Програма за бонус при препоръка
Ваучери за храна и гориво
Насърчаване на активен начин на живот (карти за спорт, свежи плодове в офиса и т.н.)
Допълнително здравно осигуряване
Годишен медицински преглед
Редовни тиймбилдинги
Програма с опции/акции на компанията
Програма за развитие на личностни умения
Програма за развитие на професионални умения

Свържете се с Tarya Fintech:

Тагове: