25 април, 2024

Ето го новият Samsung Galaxy S22 с елегантния и издръжлив дизайн Armor Aluminium. 

Новото поколение на S-серията смартфони са насочени към потребителите, които търсят най-новите технологии.

Снабдени с най-новата AI технология на Samsung и нови функции Nightography (режим за нощни снимки), Galaxy S22 и S22+ поддържат изживяване с камера от следващо ниво. Samsung казва, че те предлагат най-интелигентната камера досега с 23% по-голям сензор и технология Adaptive Pixel и изкуствен интелект, който да оптимизира кадрите.

Бързият 4nm процесор на смартфоните захранва потребителите дори през най-натоварените дни. Потапящият 6,8-инчов динамичен AMOLED 2X адаптивен 120Hz дисплей на Galaxy S22, прави всичко да оживява със зашеметяващи детайли с яркост от 1750 нита.

Новият S22 Ultra поддържа и най-новия стандарт Wi-Fi 6E и ще може да работи с най-новите рутери на максимална скорост на връзката.

Galaxy S22 Ultra също съчетава ненадминатата мощност на серията Note с професионалната камера и производителност на серията S. Това е и първото устройство от серия S, което разполага с вграден S Pen.

Galaxy S22 Ultra се предлага в четири класически цвята: Phantom Black, Phantom White, Green и Burgundy.

Samsung обяви, че избрани модели от сериите S, Z и A, заедно с таблети и часовници, вече ще получават до 4 поколения актуализации за Android и One UI.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Nikoleta Yanakieva Editor at DevStyleR International