20 април, 2024

Огромна вълна от участници събра уебинарът на DevStyleR “REMOTE:: Work-Life Балансът- Мит или Постижима Цел?”, който се проведе на 9-ти Февруари от 19:00 ч. 

Централната тема на разговор беше възможността да имаме личен живот и успешна кариера в TECH средите.

Панелистите от дискусията разнищиха и множеството въпроси зададени от публиката, които включваха как да разпознаем първите симптоми на професионалното прегряване, разликата между депресия и burnout и начини, по които да излезем от състояние на пълен burnout. Панелистите също така споделиха съвети, за това как да продължим работа по собствен проект след 8-часов работен ден, как работодателите да се справят с проблема, когато баланса на служителите е в полза на личния живот и как HR екипите могат да помогнат на служителите в подобни трудни ситуации. Дискусията акцентира и върху ефективните и изпитани методи за откъсване от работа, релаксация и кратки почивки докато работим от вкъщи.

Панелисти на събитието бяха професионалисти на различни позиции, които взеха участие и споделиха своя опит, знания и съвети с публиката:

Аудиторията включваше посетители от цялата страна, които задаваха своите въпроси активно, до самият край на събитието. Панелистите отговаряха на всяко едно запитване, създавайки дискусии помежду си.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Nikoleta Yanakieva Editor at DevStyleR International