27 април, 2024

Logitech G днес обяви пускането на механичните геймърски клавиатури Logitech G413 SE и G413 TKL (Tenkeyless) SE. Новите достъпни клавиатури предлагат механични суичове от геймърски клас с изключително издръжливи PBT капачета, които са устойчиви на износване, избеляване и излъскване.

Те са проектирани за прецизност и водещо представяне. Ujesh Desai, вицепрезидент и генерален мениджър на Logitech Gaming сподели:

„Прекарахме много време във внимателно проектиране на клавиатури, които предлагат усъвършенствано представяне и точния набор от функции.Направени от здрави и издръжливи материали и с високопроизводителни функции, тези клавиатури са отлична опция за геймъри, които искат механична клавиатура на чудесна цена.”

Механичната геймърска клавиатура G413 SE включва тактилни механични суичове, които осигуряват безкомпромисно представяне и дават отличително чувство при задействане в игрите, където се предпочита директна обратна връзка. В допълнение, клавиатурите имат PBT капачета, които са проектирани с качествен материал, който да издържи във времето и е устойчив на топлина и износване.

С бяла LED подсветка и алуминиево-магнезиева горна част в шлайфано черно, която служи и за гръбнак на клавиатурата, резултатът е минималистичен дизайн, балансиран с функции, които я правят задължителна придобивка за геймърите.

Клавиатурите са разработени така, че да осигуряват надеждно задействане на клавишите с възможност за rollover на шест клавиша и anti-ghosting. Това означава, че множество клавиши могат да бъдат натиснати едновременно за задействане на специално движение в играта.

Очаква се механичните геймърски клавиатури Logitech G413 SE и Logitech G413 TKL SE да бъдат налични от февруари 2022 г.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Special Projects Editor