21 януари, 2022

Конкурсът очаква първата кандидатура в категорията „Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика“

До днешна дата в конкурса „Наградите на БАИТ“ за 2021 г. са направени 13 регистрации в 6 от наличните катогории. Обичайно, надпреварата е най-силна в категориите Образователна награда, Журналистически принос и Публична администрация.

Конкурсът в момента също така очаква първата кандидатура в категорията Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика като се търсят нови за българския пазар ИКТ решения, които са в експлоатация и поддръжка към 2021 г.

Кандидатстването за конкурса е отворено до 11 януари 2022 г като регистрацията е безплатна на и можете да я направите от тук.

В конкурса могат да участват:

  • Преподаватели или образователни институции – в категория „Образователна награда“;
  • Ученици или студенти – в категория „Младежка награда“;
  • Журналисти – в категория „Журналистически принос“;
  • Публични администрации (държавни или общински) – в категория „Публична администрация“;
  • STARTUP компании;
  • Български компании – разработчици – в категория „Успешен български ИКТ продукт/услуга“;
  • Компании, регистрирани в България, с успешно внедрено ИКТ решение, което е ново за българския пазар – в категорията „Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика“.

Можете да видите условията за участие от тук.

Наградата за специален принос се връчва по решение на журито, чрез вътрешни номинации, като за тази категория не се подават кандидатури.

Отличените в конкурса ще получат пакет за Agile Project Management MultiTraining програма, който включва 8 семинара с фокус върху конкретна тема от сферата на управление на проекти с гъвкави методологии, осигурени от bTalks Live Training Platform; 4 продукта „Сиела Норма“ и 4 ваучера, за чиято стойност спечелилите ще могат да закупят книги от книжарници „Сиела“. Ардес Информационни Технологии (Ardes.bg) ще осигурят на наградените различни електронни устройства.

Церемонията по награждаването ще се проведе на 24 февруари 2022 г. под патронажа на Президента на Република България Румен Радев.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
img alt
img alt