21 януари, 2022

Ексклузивните права върху игрите на Silverback подобряват лидерското присъствие на GAN на американския пазар.

GAN Limited е водещ доставчик на SaaS решения за “real money gaming”, спортни онлайн залози и “simulated gaming”, който обяви придобиването на българо-британската компания Silverback Gaming. Условията по сделката между двете компании остават неразкрити.

Сливането на двете компании дава на GAN ексклузивни глобални права върху настоящите и бъдещите игри на Silverback. Очаква се през следващите три години общият брой на игрите да нарастне до 50 заглавия. Придобиването ще подсили предлагането на продукта SuperRGS (платформа за дистрибутиране на игри), добавяйки ексклузивно портфолио от слот игри сега и през идните години.

Съществуващото портфолио от игри на Silverback ще бъде свързано към SuperRGS още през първата половина на 2022г. Придобиването на Silverback е част от стратегията на GAN за увеличаване броя и разнообразието от интерактивни слот игри в портфолиото на компанията. Така американският гейминг лидер ще увеличи своите приходи и ще добави и нови бизнес клиенти на територията на САЩ.

Част от портфолиото на Silverback са игри като Aztec Luck™ и Mystery Stacks™, които се дистрибутират на регулираните европейски пазари и достигат до повече от 100 онлайн гейминг платформи.

Компанията е глобално призната и в последната година е отличена от класации като 2021 CasinoBeats Awards и 2021 Gaming Intelligence Hot 50.

Това, към което се стреми Silverback е да предостави на потребителя иновативни и интригуващи игри с разнообразни дизайни и завладяващи математически модели.

Можете да разгледате портфолиото на Silverback от тук.

Тагове: , , , , , , , , , , , ,
img alt
img alt