19 април, 2024

Springbrook Software създаде нова платформа за разширено капиталово бюджетиране и планиране. Компанията продава ERP технология за местните власти.

Според Springbrook, новата технология се интегрира напълно с облачната финансова платформа Cirrus на компанията. При рекламирането на новия продукт Springbrook сподели, че софтуерът Advanced Capital Budgeting and Planning може да намали наполовина времето за управление и разработка на бюджета. Робърт Бонавито, главен изпълнителен директор на Springbrook, каза в прессъобщение:

„Нашето пълнофункционално решение е разработено за финансовите екипи на правителствените агенции. Идеята е да им помогне да проследяват, измерват и подобряват ефективността на организацията“

Клиентите могат да използват софтуера „за създаване на неограничен брой бюджетни прогнози, работни листове и предложени бюджетни отчети за преглед“, се казва в изявлението на компанията.

Софтуерът може да се интегрира с различни инструменти за публикуване, предлага съвместни табла за управление, както и интеграции на приложно-програмен интерфейс.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Special Projects Editor