20 април, 2024

Microsoft току-що създаде своят нов Surface Pro 8, който ще бъде пуснат на пазара през есента на 2022 година. Най-вероятно моделът ще се фокусира върху някои малки подобрения. Заради предстоящите процесори на Intel – Aldar Lake се очаква животът на батерията да бъде по-дълъг, а производителността – по-добра.

Четете последните новини за мобилните устройства и приложения. Ако сме пропуснали нещо, пишете ни на [email protected] 

През юли WhatsApp добави нова функция, която позволява употребата на приложението на няколко устройства едновременно. До този момент, новата функция беше достъпна само за бета потребителите, но сега – няколко месеца по-късно, WhatsApp я представи и в стабилната версия на приложението.

MIUI 12 Super wallpaper получи значителна актуализация, която има няколко нови допълнения към колекцията, както и няколко промени в персонализирането. Новата актуализация дава право на избор от различни сцени от Земята и Марс, използвайки вграден инструмент за тази цел. За нещастие, опциите за “светло” и “тъмно” вече не са налични.

Новото Google Pixel 6 устройство идва с вграден скенер за пръстов отпечатък. Въпреки това има голям брой потребители, които се оплакват от тази функция. Google разкри, че скенерът за пръстов отпечатък използва по-сигурен и надежден алгоритъм, който може да забави отключването, или да изисква по-директен контакт със сензора.

Новини от HUAWEI 

HUAWEI имат няколко нови и различни опции в MateBook серията лаптопи. Имената на MateBook 14s и MateBook13s разкриват главната разлика между двата модела. Тази разлика е в размера на дисплея като единият е 13.4 инча, а другият – 14.2 инча. Що се отнася до CPU, RAM и GPU опциите, двата модела имат едни и същи характеристики.

12.6 – инчовият HUAWEI MatePad Pro използва HarmonyOS. Батерията е 10,050mAh и може да бъде заредена, както чрез кабел (на 40W), така и безжично (на 27W). Таблетът поддържа, както тракпад, така и работа с мишка.

Изтеглете приложението MyHUAWEI, за да спечелите страхотни награди. Приложението ви дава достъп до HUAWEI Carnival събитието, където има множество дейности, които могат да ви отведат до още повече награди.

App Store Alternative

AltStore е алтернативно приложение, разработено за устройствата с iOS. За да бъде използвано, това приложение изисква Вашите Apple ID и парола. Така то регистрира апликацията с вашето ID, за да може да се изпълнява. За да изтеглите приложения, трябва да се уверите, че сте свързани към една и съща Wi-Fi мрежа, заедно със своя компютър и че AltServer се изпълнява.

Можете да използвате USB кабел и приложението за снимки, за да прехвърлите своите снимки на компютъра си. Ако използвате iCloud Photos, можете да разгледате или  изтеглите приложението Photos на своят iPhone, Mac или друго устройство с браузър. AirDrop е друг страхотен начин, за да прехвърлите снимките си от своя iPhone към Mac. Тук обаче се налага да изберете всяка снимка ръчно.

Новият  HP Chromebook x2 11 работи със Snapdragon 7c и е красиво изработена опция със солидна алуминиева рамка, която и изглежда, и създава впечатление за голяма трайност. Дисплеят на HP Chromebook x2 11 е една от най-впечатляващите му характеристики.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Nikoleta Yanakieva Editor at DevStyleR International