20 април, 2024

Два нови приема за програмите за подготовка на софтуерни специалисти Telerik Academy Alpha обяви днес Телерик Академия. Началото на програмата е през 2022 г., а кандидатите могат да избират между обучение за QA инженери или Java програмисти. Приемът е отворен до 6 март, като изданието на Alpha QA ще е единственото за 2022 г.

Програмите са подходящи за студенти, наскоро завършили ученици и специалисти от други сфери. Безплатният курс по основи на програмирането е достъпен за всеки, който има желание да стартира кариера в ИТ сферата. Цел на програмата е участниците да усвоят ключови умения с помощта на опитни експерти и ментори като Диана Господинова, QA експерт с дългогодишен опит в индустрията, Павлина Колева, QA инженер във Fadata, Владимир Венков, технологичен трейнър в Телерик Академия и Николай Аврамов, ръководител екип в Automate the Planet.

“Вече 12 години доказваме, че с наша помощ всеки, който има силна мотивация, може да изгради успешна ИТ кариера. Затова и безплатните ни онлайн курсове по основи на програмирането вече са достъпни за всеки, който заяви интерес за избраната Alpha програма в посочения срок. По този начин желаещите могат по-лесно да преценят дали това е тяхната сфера и да се подготвят за обучението си в Alpha програмата.”, Александра Мечкова, изпълнителен директор на Телерик Академия.

Курсистите от програмите Alpha ще придобият всички необходими технологични и личностни (soft) умения за успешна ИТ кариера в най-сигурния за бъдещето и високоплатен сектор у нас.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , ,
Special Projects Editor