25 април, 2024

Ева Македонска се присъединява към екипа на българската софтуерна компания Chaos като Директор на Човешки ресурси. Реализиране на стратегията за развитие на компанията, усъвършенстване на дейностите по отношение на управление и развитие на хората, както и подкрепа за културата на организацията са част от приоритетите на Македонска.

Голяма част от предишния опит на новия Директор е в аутсорсинг индустрията. Тя е сред пионерите във въвеждането на дигитална администрация в България и привърженик на улесняването на работодателите в използването на технологии за управление.

Ева Македонска е магистър по Управление на човешките ресурси. Преминала е през множество квалификации и е предпочитан лектор както в български, така и в международни събития и конференции. Професионалните ѝ интереси са насочени към разнообразието, включването (DE&I) и създаването на позитивна и продуктивна работна среда.

Присъединяването на Ева към екипа на Chaos става в момент на развитие на разширено портфолио от продукти и прилагане на нова бизнес стратегия, част от които е дългосрочната визия за изграждане на цялостна екосистема от технологични решения за висококачествена компютърна графика.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Special Projects Editor