27 април, 2024

Безжичните гейминг слушалки Arctis 7+ и Arctis 7P+ са вече факт. Най-новите попълнения в семейството на Arctis бяха представени от световният лидер в периферията за гейминг и електронни спортове SteelSeries. Дизайнът на безжичните слушалки е многократно награждаван, а революционната им технология промени аудио изживяването при next-gen конзолите и компютърния гейминг. Arctis 7+ и Arctis 7P+ притежават нови функции, точно тези, от които се нуждаят геймърите. 30+ часа живот на батерията, функция за 15-минутно бързо зареждане, което позволява 3-часова игра и USB-C свързаност с „play-and-charge“ функция са само част от предимствата, които те предлагат . Сред характеристиките на безжичните слушалки се нарежда и съвместимостта им с много платформи като PC, PlayStation, Mac, Android, Switch, и Oculus Quest 2, както и признатото SteelSeries Arctis качество на звука.

Arctis 7+ и Arctis 7P+ разполагат със здрава и лека стоманена рамка, с регулируема еластична лента, тип „скиорска маска“, която увеличава удобството. Прибиращият се микрофон ClearCast е сертифициран от Discord, като използва двупосочно аудио за шумопотискане и яснота на гласа и притежава LED индикатор.

Sonar е изцяло новият аудио софтуер за персонализиране на звука за компютър, който също бе пуснат на пазара. Той включва ChatMix, виртуален 7.1 съраунд звук и допълнителни функции, които официално ще бъдат достъпни през 2022 г. Sonar се присъединява към софтуерната екосистема SteelSeries GG, която включва Moments – безплатна програма, позволяваща на геймърите да създават клипове, редактират и споделят акценти от играта си с приятели в YouTube, Gfycat, Discord, Reddit, Twitter, Facebook и още, както и SteelSeries Engine, мощна софтуерна платформата за геймърските мишки, клавиатури и слушалки на компанията.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Special Projects Editor