Нова поредица от безплатни обучения на български език, чиято цел е да обучи български учители и други специалисти в образованието да работят с платформата Google Workspace for Education вече излезе на пазара. Инициативата е на Google и се осъществява в сътрудничество с Центъра за творческо обучение, който е единствен партньор на Google Cloud със специализация “Образование” в България.

Поредицата от пет онлайн обучения включва няколко направления – Сътрудничество, Удобство за използване, Сигурност и безопасност, Ангажиране и приобщаване. Целта на образователната поредица е да покаже на българските учители как облачната платформа може да улесни работата им.

Чрез поредица от демонстрационни обучения лекторите ще споделят случаи от образователната практика и полезни съвети, с които може да се разгърнe пълният потенциал на технологичните решения за образованието. По време на първото обучение ще се разгледат най-новите актуализации на Workspace for Education.  Ето защо новата поредица уебинари е подходяща не само за преподаватели, а и за IT администратори и координатори по учебния план.

Това е втората обучителна поредица, след като първата беше пусната през април тази година. В нея бяха представени четири нови издания на Workspace for Education и бяха разгледани подробно функциите на новите продукти. Както първата, така и втората поредица са безплатни и са на разположение за всички, които искат да научат повече за образователната платформа на онлайн гиганта. А след всяко от обученията на живо ще бъдат налични и записи за регистриралите се, в случай, че не успеят да се включат навреме.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
img alt
img alt
img alt