27 април, 2024

Балканската конференция за бизнес анализ ще се проведе на 25, 26 и 27-ми ноември 2021г. Тази година събитието ще бъде изцяло онлайн

Събитието се провежда под ръководството на Международния институт по бизнес анализ и има за цел да събере на едно място международни експерти и доказани специалисти, които да обменят знания и опит в сферата на стратегическо планиране, подобряването на бизнес процесите и ефективността в организациите, както и управлението на изискванията към софтуерните системи. 

Конференцията е част от международната програма за събития на Международния институт по бизнес анализ, като организацията е поверена на МИБА – България, с изключителното партньорство на колегите от локалните секции на МИБА в Сърбия, Румъния, Словения, Хърватия и Босна и Херцеговина.

Поради нарастващият интерес в областта на бизнес анализа, тазгодишното издание очаква да събере над 500 участници от  различни държави в Европа.

Всеки професионалист в областта на бизнес анализа е добре дошъл, за да сподели или почерпи познания и опит с колеги от цяла Европа.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR