27 април, 2024

55-инчовият Philips Momentum Designed for Xbox – мониторът за конзолните геймъри вече е анонсиран и се очаква на пазара в България.

Този тип монитори са създадени, за да осигурят върхово преживяване на следващото поколение конзоли, посредством новия HDMI 2.1, който позволява игра при 4K и по-бърза честота на опресняване от 120Hz за ултра ясни и плавни графики.

От компанията производител обещават, че с Philips Momentum Designed for Xbox можете да освободите пълния си потенциал. Подобреното портфолио посреща стандартите на най-новите конзоли Xbox и желанията на геймърите, като им осигурява най-доброто преживяване.

Те вече могат да играят в ултра детайлната 4K резолюция при плавна скорост на опресняване от 120Hz. Необходимо е единствено свързване на Xbox Series X с помощта на HDMI 2.1. Бързата честота на опресняване в съчетание с ниската латентност и бързото време за реакция на пикселите, позволява много по-гладко и реалистично геймърско преживяване – чудесно предимство в изискващи точност игри.

Мониторите Philips Momentum са не само най-доброто решение за последното поколение конзоли, но и за PC игри. Идеалният размер на Philips Momentum 279M1RV дава на конзолните и на PC геймърите предимството, което заслужават, като прави играта по-увлекателна и забавна с високо ценените си възможности. Той използва IPS Nano панел, който осигурява реалистично цветопредаване и широки ъгли на видимост, без избледняване на цветовете, постигайки до 98% покритие на спектъра DCI-P3. Това го прави чудесен избор за обработка на изображения, увеличаване на продуктивността и изключително геймърско преживяване. Моделът предлага USB-C (тънък кабел, който може да предава данни, докато зарежда лаптопа). Мониторът идва и с G-SYNC технологията, която осигурява синхронизиране на съдържанието на екрана с изхода на графичната карта за по-гладко геймърско изживяване и красива картина.

Линията Momentum се характеризира с изчистен дизайн и са създадени от висококачествени материали. Точно тези качества им печелят награда 2020 Red Dot award. Геймърските монитори 329M1RV и 279M1RV правят впечатление със своята забележителна стойка, което осигурява солидно присъствие и предлага впечатляващ стилистичен избор за всяка геймърска конфигурация, както и възможности за настройка на височината, накланяне, завъртане и опция за прибиране на кабелите. Двата модела са снабдени с Ambiglow, технология на Philips, която добавя ново измерение към зрителното преживяване чрез създаване на ореол от подходяща като цвят светлина от светодиодите на гърба на монитора. Потапянето е още по-добро с DTS Sound, който предлага виртуално съраунд преживяване, изпълнено с богат бас, подобрение на диалозите и високи нива на силата без изкривяване.

 

Очаква се моделите да бъдат налични в България през ноември.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Nikoleta Yanakieva Editor at DevStyleR International