19 април, 2024

DevStyleR стартира проучване Жените-Лидери в Тех Индустрията, което има за цел да представи виждането за развитието на дамите в ИТ сферата, за това как биват възприемани от техните колеги, какви качества притежават, какво е тяхното заплащане и други важни въпроси.

Проучването е първото по рода си в страната, анонимно е и е част от едноименния проект Жените-Лидери в Тех Индустрията. Неговата идея е да представи постиженията и предизвикателствата, с които се сблъскват жените от технологичния сектор, и да мотивира техните колеги от нежния пол да развиват своята кариера именно в ИТ индустрията.

Проектът стартира с представяне на Жените-Лидери в Тех Индустрията. Това е един впечатляващ списък, който е отворен и неговата единствена цел е да покаже, че жените могат да бъдат Успешни лидери в ИТ индустрията, независимо дали става дума за висша ръководна позиция (т.нар. C-level) или за ръководене на екипи от софтуерни разработчици, специалисти по качество, човешки ресурси и т.н.

Проектът включва още множество материали, интервюта, класации и анализи, свързани с професионалната реализация на жените лидери в тех сферата и тяхното кариерно израстване до достигането на лидерски позиции.

За да сте сред първите, които ще имат достъп до финалното специално издание в електронен формат, може да се абонирате безплатно тук.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,