19 април, 2024

На виртуална церемония, проведена на 19-ти август, Модис България бе отличена с първо място в категорията “Best Advance in Learning Technology Implementation” от авторитетните международни награди Brandon Hall Group’s 2021 Excellence Awards.

Всяка година Brandon Hall Group награждава най-успешните проекти, свързани с обучение и развитие, управление на човешки ресурси, развитие на лидерски умения, равенство и приемственост, привличане на кадри и развитие на таланти в организации от цял свят. Тазгодишното издание на наградите се отличи с рекорден брой участници и номинации от най-големите и добре познати брандове на международно ниво.

Категорията, в която Модис България получи първа награда, отличава най-добрите практики за внедряване на технологии за обучение и развитие, каквито компанията е осъществила през последните месеци. Сред успешните начинания на екипа са изграждането на изцяло нова стратегия за обучение и развитие, дигитализацията на всички свързани процеси, както и адаптацията на всички съществуващи и нови инициативи към актуалната среда и организация на работа. Компанията е една от малкото в България с толкова богат набор от инициативи, проекти и програми, насочени към обучение и развитие на таланти от всички нива в организацията (мениджъри на екипи, софтуерни разработчици, Cloud инженери, специалисти с езикови или технически умения, оперативни екипи, системни администратори и др.). За журито ключови бяха не само планирането и изпълнението на проектите, но и значението и въздействието им върху бизнеса на компанията в измерими ползи.

През 2021 г. наградите ни отличават напълно заслужилите признането си организации, които положиха изключителни усилия, за да подкрепят своите партньори и хората около себе си в невиждана до момента ситуация на пандемия от COVID-19.” – заяви Рейчъл Кук, Главен Оперативен Директор в Brandon Hall Group и отговорник за Brandon Hall HCM Excellence Awards. “Наградите ни валидират най-добрите практики във всички сфери на управление на човешкия капитал във времена, в които те са с повече значение от всякога за служителите и клиентите на компаниите.”

Тази година добавихме нови категории, за да поставим фокус върху начина, по който организациите подхождат към новата динамика на работа и въплъщават принципите на различие, приемственост и равенство в своите практики по управление на таланти.” – добавя Майк Кук, Главен Изпълнителен Директор на Brandon Hall Group. “Победителите в различните категории демонстрираха ключовото значение на хората в организациите за постигането на изключителни бизнес резултати в предизвикателна среда, като настоящата. Именно фокусът върху въздействието на хората за всеки един бизнес е това, което отличава наградите ни от останалите.”

Изключително съм развълнувана и горда с постижението на екипа и компанията ни, което е поредното доказателство за високото качество на работата ни според най-добрите световни практики за обучение и развитие. Наградата показва, че сме въвели стратегия за обучение, която ефективно подпомага развитието на служителите в компанията и им осигурява едно по-добро преживяване в процеса на учене чрез дигитални решения. Ще продължим да инвестираме време и усилия в изграждането на устойчива дигитална екосистема за обучение и развитие, напълно ориентирана към нуждите на нашите таланти и дългосрочното им кариерно израстване.”  – коментира и Мария Начева, Мениджър Обучение и развитие в Модис България, която е с основна роля при създаването и изпълнението на L&D стратегията в компанията.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,