23 април, 2024

Skrill, част от водещата компания за специализирани плащания Paysafe (NYSE: PSFE), обяви, че добавя нови 20 криптовалути към дигиталния си портфейл, които потребителите могат да купуват и продават. С новите допълнения общият брой на криптовалутите в Skrill нараства до 35 за потребители извън САЩ. Разширеното портфолио е достъпно и за NETELLER, друг дигитален портфейл на Paysafe.

В допълнение, като част от експанзията на Skrill в САЩ през март тази година, компанията пуска криптовалутите за покупка и продажба в 11 щата и територии в Америка, включително Калифорния, Флорида, Масачузец, Северна Каролина и Пенсилвания. С това портфейлът вече е достъпен в 48 щата и територии на континента.

От 2018 г. до днес Skrill непрекъснато разширява и подобрява крипто предлагането си, добавяйки нови валути и функционалности. Услугите с криптовалути вече са достъпни в почти 100 държави. Използвайки Skrill, потребителите могат да извършват директно конвертиране на криптовалути, както и да правят повтарящи се поръчки, на база промени в цените.

Разширяването на крипто портфолиото на Skrill идва след проучване на Paysafe по-рано тази година, което показа, че от 8000 потребители за 28% криптовалутите са добра инвестиция за бъдещето, а 38% вече са купили криптовалути.

Rupinder Singh, Paysafe’s SVP, Consumer, Digital Wallets, сподели: „С нарастване на общата динамика в бранша, наблюдаваме засилен интерес към криптовалутите от страна на нашите потребители на дигитални портфейли – както настоящи, така и нови. Потенциалът за тази услуга нараства постоянно и ние искаме да продължим да разширяваме портфолиото, което предлагаме със същата скорост, като добавим нови функционалности, активираме нови валути и навлезем на нови пазари. Нашата цел е да направим все по-лесно за потребителите да купуват и продават крипто, използвайки Skrill или NETELLER.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author