20 април, 2024

Профил на компанията:

Hypoport Sofia е част от Hypoport Group – мрежа от технологични компании, развиващи иновативни B2B решения за кредитния и застрахователния пазар, както и в сферата на недвижимите имоти. Германската корпорация, която се търгува на борсата във Франкфурт, има мрежа от повече от 30 компании с над 2 200 служители в Европа. Организациите в групата на Hypoport, включително и екипите в България, са се фокусирали върху мисията да ускорят процеса на дигитализация. Те са сред лидерите на пазара във FinTech индустрията в Германия.

У нас екипът наброява повече от 55 души, предимно програмисти, QA специалисти, както и Scrum Master-и и UX дизайнери. Обща мисия:

  • да разработват дългосрочни продукти, комбиниращи високо качество и прецизност;
  • да подхождат с внимание към детайла;
  • отдалечено да развиват продукта по правилния начин – в спокойна и приятелска атмосфера, с най-нови технологии и респект към баланса между личния живот и професионалната ангажираност.

Технологиите, които организациите под шапката на Hypoport Sofia използват, са Java, .NET, C# и PHP за бекенд частта, и JavaScript и React за фронтенд частта. Най-разпространен програмен език в групата на Hypoport е Java.

Във връзка с непрекъснатото си развитие компанията търси както разработчици с малко опит, така и средно ниво и по-опитни хора с утвърден стаж в IT индустрията. От Hypoport Sofia са се посветили на развитието на екипа си – чрез менторска програма и като задължително 10% от работното време на всеки е отделено за изучаването на нови технологии и надграждане на професионалните умения.

За да осигури нов и уютен дом за екипа си, Hypoport Sofia инвестира в собствена сграда в централен софийски район. Hypoport Sofia следва политиките и принципите на Hypoport Group, която през 2021 г. беше обявена за предпочитан работодател в Германия за трета поредна година.

Берлин, Германия Главен Офис
54 Брой служители в БГ

Технологии:

CORE LANGUAGES

Java, .NET, C#, PHP, JavaScript

MODERN WEB

React

CORE LANGUAGES

Java, .NET, C#, PHP, JavaScript

MODERN WEB

React

Работни часове и отпуска
Фиксирани Часове
Гъвкави Часове
Годишна отпуска 30 дни
Начин на работа
Офис
Работа от вкъщи
Хибриден
Бенефити
Допълнителна отпуска
Програма за бонус при препоръка
Ваучери за храна и гориво
Насърчаване на активен начин на живот (карти за спорт, свежи плодове в офиса и т.н.)
Допълнително здравно осигуряване
Годишен медицински преглед
Редовни тиймбилдинги
Програма с опции/акции на компанията
Програма за развитие на личностни умения
Програма за развитие на професионални умения
Билети за конференции и семинари

Награди и номинации:

Тагове: