24 април, 2024

MMD анонсира пускането на първия в света „Designed for Xbox“ геймърски монитор за конзоли. Philips Momentum Designed for Xbox е създаден от самото начало, за да осигури ултимативно преживяване на феновете на Xbox. Той задава стандартите при игра на Xbox. Включването на новата спецификация HDMI 2.1 позволява конзолна игра от следващо поколение с 4K резолюция и 120Hz честота на опресняване за ултра чисто и плавно геймърско представяне.  Мониторът осигурява оптималната, валидирана за Xbox Series X производителност, от момента, в който го включите. Philips Momentum Designed for Xbox ще бъде наличен с диагонал 55” (139,7 см), което осигурява несравнимо потапяне в игрите.

Нов еталон в конзолната игра

За разлика от телевизорите, геймърските монитори Philips Momentum са създадени точно за игра – с ниска латентност и малко закъснение, заради които осигуряват много по-плавно и реалистично игрово преживяване. Малкото входно закъснение на сигнала е чудесно предимство в динамичните игри, защото действието на играча се изобразява много по-бързо на екрана. Върховият модел в гамата – 55” Philips Momentum (559M1RYV) – ще включва и специално проектиран саундбар от инженерите на Bowers & Wilkins, британски производител на озвучителни тела, многократно награждаван за своите иновативни дизайни и инженерни постижения.

Designed for Xbox

Новият монитор предлага представяне с ултра ясна 4K резолюция при минимална честота на опресняване от 120Hz, HDR поддръжка Display HDR 1000, Variable Refresh Rate за плавна игра и Always Low Latency за моментална реакция на действията. Наличният режим Xbox Game Mode предлага специални настройки на качеството на картината за Xbox. Моделът е преминал през задълбочено съгласуване, тестване и валидиране от инженерите на Microsoft и TPV, за да се гарантира неговата безупречна съвместимост и постигане на високите очаквания на феновете на Xbox.

„В Xbox винаги се стремим да дадем на нашите фенове избор относно това как, на какво и къде играят любимите си игри. Развълнувани сме да обявим партньорството си с Philips, които предлагат първия „Designed for Xbox“ монитор, давайки на феновете уникален дисплей с технология и функции, които осигуряват върхово конзолно преживяване за Xbox Series X|S.” – каза Matt Kesselring, Director за хардуерните партньорства в Xbox.

„Philips Momentum дефинира посоката при конзолния гейминг с пускането си на пазара и все още го прави с това важно партньорство. Впечатляващи и поглъщащи в цялата си същност, мониторите за конзоли Momentum ще накарат новата Xbox и нейните възможности да блестят в най-вълнуващите и завършени игрови сесии,” каза Stefan Sommer, Директор „Маркетинг и бизнес управление“ за Европа в MMD.Новият монитор Philips Momentum 55” 4K Designed for Xbox Console Gaming Monitor (559M1RYV), ще бъде наличен през месец август 2021 година. Това е само първият модел от тази нова линия продукти и още модели ще бъдат обявени в близките месеци.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,