20 април, 2024

Фондът за стипендии на Тук-ТамИди, учи и се върни” подкрепя мотивирани българи да продължат образованието си с магистратура в чуждестранен университет и след това да се реализират в България. Налична е и специална стипендия за сферата „Технологии и компютърни науки„. Кандидатурите се приемат до 23:59 ч. на утрешния 4-ти юни!

„В Тук-Там вярваме, че най-добрата инвестиция е тази в образованието – и ние ги подкрепяме! Ако ти предстои да следваш магистратура в чужбина, не пропускай да кандидатстваш за стипендия от 10,000 лева от фонд “Иди, учи се и се върни”. Срокът за кандидатстване е 4-ти юни, а една от стипендиите е отредена специално за кандидати в сферата „Технологии и компютърни науки“, споделят от Тук-Там.

Фондът за стипендии “Иди, учи и се върни” е дългосрочна инвестиция в бъдещето на България, тъй като залага на качественото образование и придобиването на чуждестранен опит като инструменти за развитието на страната. От Тук-Там вярват, че знанията, уменията и разширеният мироглед могат да бъдат изключително ценни за цялото ни общество.

За повече информация, можете да разгледате ТУК

Тагове: , , , , , , , , , , , , ,
Author