19 април, 2024

С рекорден брой срещи за 2 дни, Career Show Tech се наложи като водещото кариерно събитие за ИТ професионалисти. Събитието се проведе онлайн на 19-20 май и в него участваха 1400 квалифицирани професионалисти от различни области на ИТ сектора.

Бяха проведени над 1000 онлайн срещи между участниците, търсещи нови професионални възможности и 40 компании, предлагащи ИТ позиции. Рекордният брой срещи с ИТ професионалисти се дължи и на иновативната платформа, в която се провеждат събитията. Освен възможност за бързо филтриране и селектиране на събеседник, платформата позволява предварително запазване на срещи и лекционни сесии.

Чрез предварително създаване на персонализиран график в платформата, се стимулира предварителна подготовка и конкретика на разговорите. По този начин участниците се срещат само с тези събеседници, които отговарят на техните търсения и увеличават добавената стойност от участието си.

При пренасищането от онлайн активности в последната година, виртуалните събития си спечелиха противоречива репутация. Career Show Tech обаче е доказателство за това, че ефективността на събитието се определя не от локацията, а от правилно определяне на целите, ясна визия за желаните резултати и добре канализирани действия за посрещане нуждите на участниците. След Career Show Tech 75% от ИТ професионалистите посочват, че са открили работодатели, с които ще продължат процеса по комуникация след събитието. Най-голямото признание за нас е, че сме успели да помогнем на толкова хора да направят следващата крачка в кариерното си развитие.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Двата дни на събитието бяха запълнени и от лекции и дискусии за последните тенденции в сферата на високите технологии, както и полезни съвети за поддържане на добър баланс между работата и личния живот и добро физическо и ментално здраве. Лекционната програма на събитието е достъпна в платформата на кариерната общност Career Show за всеки, който се регистрира безплатно на https://careershow.bg/register/. Career Show Tech е част от ежемесечните събития за професионално и личностно развитие на кариерната общност за топ таланти Career Show. Като част от общността, всички участници получават безплатен достъп до събития за подобряване на меки и технически умения, както и до активности за физическо и ментално здраве.

Следващото събитие в календара – Career Show Move – ще се проведе на 24 юни и е посветено на физическата активност и балансираното хранене като начин за повишаване на енергията и продуктивността.

Участието в събитието и присъединяването към кариерната общност са безплатни, чрез кратка регистрация тук: https://careershow.bg/register/.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author