24 април, 2024

Хората, прекарващи много време пред монитора всеки ден, независимо дали у дома или в офиса, със сигурност искат да направят работата си по-лесна и комфортна. Philips Monitors B Line, специално проектирани за тази нужда, са насочени към широк кръг от професионалисти, търсещи удобен, надежден и сигурен монитор. Най-новият модел от B линията на Philips Monitors е 243B9H – 24″ (23,8″ / 60,5 см диагонал) с FullHD резолюция.

USB-C се справя с бъркотията на бюрото

Има само един кабел, който може да осигурява захранване и видео сигнал до екрана и така да спомогне за подреждане на работното място – USB-C. Той е наличен в новия Philips 243B9H и е една от най-удобните технологиите, които са налични към момента, тъй като предлага ефективна и надеждна връзка, която е пределно проста за настройка и готова за използване веднага. Тънкият, симетричен USB-C конектор позволява лесно свързване с един кабел и супер скорости на трансфер, както и интелигентно управление на захранването: сигналът до дисплея и обменът на данни се осъществяват по USB-C (в алтернативен режим DisplayPort), а захранването и зареждането на лаптопа (USB Power Delivery) е с мощност до 65W.

Проектиран за бизнес

Тези функции правят Philips 243B9H лесен за употреба от всеки. Мониторът предлага и други вградени възможности, които да подпомогнат професионалистите и да поддържат бюрата им чисти и подредени, като вградените стерео говорители и сигурна уеб камера. Този монитор е проектиран за най-различни бизнес сценарии и предлага на професионалистите безопасно и комфортно използване. Вградената, изскачаща уеб камера с поддръжка на Windows Hello™ предлага подобрена сигурност и е перфектна за избягване на хакване от типа “camfecting” без нужда от допълнителни аксесоари. Практична и дискретна, камерата може лесно да бъде напъхана обратно в корпуса и извадена при следващия видео разговор.

Нещо повече, уеб камерата е снабдена с усъвършенствани сензори Windows Hello™ за лицево разпознаване, които позволяват на потребителите да се логнат с биометрия (или PIN), което прави процеса по-бърз и сигурен. И домашните потребители, и професионалистите, работещи с чувствителни данни (или търсещи повече конфиденциалност), ще оценят допълнителната сигурност, която предлага Philips 243B9H.

Цялостен пакет

Philips 243B9H включва важни технологии за облекчаване на всяка болка, причинена от продължителни работни сесии пред монитора. Неговият IPS панел използва усъвършенствана технология, която дава изключително широки ъгли на видимост от 178/178 градуса, което прави възможно наблюдаването от почти
всякаква позиция. Моделът разполага и с Flicker-free технология, Low Blue режим и режим за лесно четене, които се грижат за намаляване на напрежението в очите.

Постоянното качество на зрителното преживяване е допълнено от стойката SmartErgoBase, която осигурява ергономичен комфорт и управление на кабелите. Височината на нивото на главата, завъртането, накланянето и обръщането позволяват на потребителите да позиционират монитора, за да получат максимален комфорт и да облекчат физическото напрежение от дългия работен ден.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author