25 април, 2024

Днес стартира интригуващото кариерно събитие за ИТ специалистиCareer Show Tech, на което присъстват водещи компании от страната и Европа, предлагащи ИТ позоции и които организират лични видео срещи  с квалифицирани професионалисти. Припомняме, че събитието е днес (19.05) и утре (20.05), а в разнообразната му програма има по нещо за всеки.

Career Show Tech e кариерен форум за ИТ специалисти, насочен към комплексното професионално развитие на заетите в сферата. Платформата, която използваме за провеждане на събитието е интерактивна и интуитивна, дава възможност за прецизен двустранен подбор на събеседника. Това спестява време и усилия както на работодателите, така и на кандидатите. Темите на активностите от програмата са подбрани така, че да бъдат максимално полезни за всички участници, независимо от сферата на тяхната квалификация”, отбелязва Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

На Career Show Tech работодателите и кандидатите ще имат на разположение подробни филтри, в които да зададат своите критерии и изисквания. Така максимално бързо и ефективно участниците откриват точния събеседник, с когото да обсъдят конкретни възможности, посрещайки нуждата на ИТ сектора да действа “по същество”. Платформата е отворена за достъп предварително и по този начин всички участници в събитието ще имат възможността да организират графика си по възможно най-удобния за тях начин.

В своя Facebook профил, от Career Show вече обявиха и част от отворените позиции:

  • Digital Marketing
  • QA
  • UX/UI
  • Software Engineering
  • Data Science
  • Customer support

Сред компаниите, чиито представители участват на Career Show са водещи имена като EPAM, NETERRA, Scalefocus, Financial Times, Google, Takeaway.com, Gameloft Bulgaria, A1, Credissimo, Devexperts, Microsoft и много други.

Цялата програма и всички интересни теми можете да разгледате ТУК, а за да се включите в събитието можете да се регистрирате на следния ЛИНК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author