19 април, 2024

Вече са ясни част от спечелилите награди за участие в националното проучване “Заплатите в Софтуерния Бранш”. Те бяха изтеглени чрез томбола на финала на едноименната, онлайн дискусията, която протече при засилен интерес. Близо 3000 зрителя имаха възможност първи да разберат резултатите от проучването и да зададат своите въпроси на редицата професионалисти, които взеха участие в дискусията.

Дискусията финал се проведе с подкрепата на златния ни спонсор Nuvei, както и на стандартните ни спонсори ManpowerGroup Bulgaria, MishMash.IO, Lenovo и Milestone Systems.

Проучването „Заплатите в софтуерния бранш 2021“ се проведе с партньорството на Programista, NEXO, Stemo, Acronis, Coherent Solutions, Proxiad Bulgaria, Smart IT, Luxoft, Rewe Digital и Axway.

Ето кои са печелившите:

Яна Вътева-Химчева, Project Manager в BGO Software, грабна голямата награда лаптоп Nitro 5 със следните параметри:

  • 17” IPS 144Hz FHD екран
  • Intel Core i7 процесор
  • 16GB RAM
  • 512GB SSD и 1TB HDD памет за съхранение
  • Nvidia GTX1660Ti графика
  • Червена подсветка на клавиатурата

Наградата е предоставена от страхотния ни партньор Acer Bulgaria.

Димитър Станев, Senior Java Developer в Dreamix, който беше и един от най-активните зрители на дискусията, заслужено спечели безжична клавиатура Logitech.

Ердоан Хаджиюсеин, Software Engineer във Financial Times Sofia, спечели безжична мишка Logitech MX Master 3.

Мишката и клавиатурата са осигурени от колегите от Ardes и Logitech.

Искра Трифонова, Software Developer в MentorMate, получава билет за изданието през 2021-ва година на технологичните конференции Java2Days, CodeMonsters и AI&Smart Tech.

Мая Василева, HR Director в Prime Holding и Programista, която е и част от панелистите в дискусията, спечели билет за изданието през 2021-ва година на технологичните конференции Java2Days, CodeMonsters и AI&Smart Tech.

Билетите за най-големите технологични събития в Източна Европа са предоставени с любезното съдействие на Innovation Center.

Иван Кадийски, Senior Software Engineer в Isobar Commerce, спечели един от изключително меките и комфортни суитчери осигурени от Tumba Solutions.

Предстои да излъчим и специалните ни интервюта с печелившите. Следете страницата ни за да прочетете техните успешни истории. 

DevStyleR все още очаква останалите печеливши! Проверете e-mail-ите си, може да сте един от тях!

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Shop manager