19 април, 2024

Националното проучване “Заплатите в софтуерния бранш 2021” върви към своя финал, който ще бъде отбелязан на 15 април от 19:00 ч., с онлайн събитие, на което DevStyleR ще обяви своите резултати от проучването. Но това не е всичко – наши специални гости ще са водещи лидери от софтуерния бранш, с чиято помощ ще вникнем по-дълбоко в резултатите. Същевременно ще раздадем и нашите награди, а всичко това става реалност, благодарение на нашите ценни спонсори и партньори!

Най-напред искаме да благодарим на всички, които се включиха във второто издание “Заплатите в софтуерния бранш 2021” и подкрепиха нашата инициатива!

Специални благодарности към златния ни спонсор – Nuvei! Финтех компанията се занимава с комплексни решения за плащания. Базирана е в Монреал и е най-големият частен и небанков процесор за плащания в Канада. Същевременно компанията разполага и с офис в България, а през септември 2020 г. става публична, с първоначално публично предлагане от 700 милион долара на фондовата борса в Торонто.

Специални благодарности и към нашите стандартни спонсори: Mishmash.io, Lenovo, ManpowerGroup България и Milestone Systems.

Mishmash.io е уникална по рода си дистрибутирана база данни, която позволява разработване на predictive apps с лекота. Компанията е позиционирана в България и Великобритания, като въпреки младостта си, вече може да се похвали с постижения в Европа и Северна Америка.

Lenovo е компания от Fortune 500, оценена на стойност $50 млрд. долара. Тя разполага с цели 63 000 служители и работи на 180 световни пазара. Съсредоточена е върху дръзката си визия за осигуряване на по-умни технологии за всички и развива решения, които променят света и създават едно по-устойчиво и надеждно дигитално бъдеще. Портфолиото на компанията от умни устройства е сред най-богатите в света, като основно старание и стремеж за тях е да поддържат своето лидерство в интелигентната трансформация.

ManpowerGroup България е лидер в иновативните решения за управление на човешки капитал. Вече над 15 години компанията комбинира световните тенденции с локална експертиза и помага на компаниите да намират, назначават, ангажират и задържат правилните за тях хора. Те предлагат нови решения в сферата на автоматизацията, роботизирането и аутсорсинга.

Milestone Systems е водещ разработчик на софтуер за видеонаблюдение и мениджмънт – технология, която помага на света да осигури безопасност и защита на най-ценното и увеличава ефективността на бизнеса. Вече 10 години в София продължава да расте втория по големина R&D център. Датската компания пренася свободолюбивия скандинавски дух и култура на откритост и в България, което насърчава креативността на служителите и ги подкрепя в развитието им.

В началото споменахме и за нашите специални гости-панелисти. Без тях и тяхното експертно мнение няма как да осъществим събитието. Очакваме с нетърпение техните интересни и интригуващи коментари, по отговорите на въпросите от анкетата “Заплатите в софтуерния бранш 2021”.

А ето и кои са те:

  • Синиша Джукич, General Manager в Bosch.IO
  • Атанас Дюлгеров, Head Software Development & Integration в Smart IT
  • Желяз Енев, Директор на дирекция “Икономическа политика” в Министерство на Икономиката
  • Диана Филипова, HR Specialist в Coherent Solutions
  • Александър Починков, VP of Engineering в Nexo
  • Алексей Рубцов, Managing Director в Luxoft Bulgaria
  • Мая Василева, HR Director в Prime Holding JSC
  • Ивелина Петрова, HR Specialist в Coherent Solutions
  • Рада Йосифова, Head of Human Resources в Raiffeisen Bank
  • Милен Великов, HR Expert & Consultant

Не забравяйте, че все още можете да споделите мнението си по всички въпроси в проучването и да спечелите страхотни награди!

Не пропускайте и да се регистрирате безплатно за събитието „Заплатите в софтуерния бранш 2021“, което ще се проведе на 15 април! В него ще обявим резултатите от едноименното проучване и ще ги коментираме с водещи специалисти от ИТ сектора.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author