20 юли, 2024

Синиша Джукич, General Manager в Bosch.IO се включва в палитрата специалисти на онлайн събитието за обявяване на финалните резултати от второто издание на проучването “Заплатите в Софтуерния Бранш 2021”– единственото проучване, което се базира на реалните гласове на хората, работещи в индустрията.

На 15-ти април от 19.00ч ще коментираме на живо получените резултати с плеяда от професионалисти от бранша – разработчици на софтуер и ИТ професионалисти, мениджъри на компаниите в бранша, HR експерти, представители на обучаващите институции, ръководители в академиите и много други.

Участието в събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация, която може да направите тук.

Бъдете с нас на 15-ти април от 19.00ч. и разберете какво е мнението на работещите в индустрията.

По време на събитието ще бъдат изтеглени и имената на печелившите, които са взели участие в проучването и са заявили участие в томболата със страхотни награди от Acer, Ardes и Logitech.

Синиша Джукич е General Manager в Bosch.IO, като е част от компанията вече 20 години, заемайки различни инженерни и мениджърски позиции. Той работи с множество клиенти от цял свят, в областите на автоматизацията, AI, Industry 4.0 и др., използвайки сериозният си опит в разработването на продукти, консултирането и изпълнението на проекти.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,