26 април, 2024

С подписването на договор с Flowmon, компанията за решения за Anomaly Detection Systems, Асбис България разширява портфолиото си от решения за мониторинг и защита на трафика. С неотдавнашното придобиване на Flowmon Networks от KEMP Technologies се предоставя и възможност на клиентите за комбинация от Application Delivery Controllers и решенията за NPMD (Network Performance Monitoring Detection) и NDR (Network Detection and Response).

Решенията на Flowmon работят посредством пасивно наблюдение на трафика (използват се TAP устройства, SPAN портовете или директно на ниво виртуализация), анализ на пакетите и потоци от данни между две точки. Откриват аномалии и несъответствия в изпратения/получения обем пакети данни, предоставят детайлна информация за зловредни събития и решения на администратора за разрешаване на открития проблем.

Разширяването на портфолиото на Асбис България с решенията на Flowmon ще осигури на партньорите и техните клиенти сигурност и контрол върху приложенията като увеличи наблюдаемостта и създаде мост между приложенията и мрежата. Анализът на поведение и откриване на аномалии на Flowmon осигурява необходимото ранно разпознаване на злонамерени заплахи, преди те да нанесат своето отрицателно въздействие.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author