21 юли, 2024

Атанас Дюлгеров, Head Software Development & Integration в Smart IT се включва в палитрата специалисти част от онлайн събитието за обявяване на финалните резултати от второто издание на проучването “Заплатите в Софтуерния Бранш 2021”– единственото проучване, което се базира на реалните гласове на хората, работещи в индустрията.

На 15-ти април от 19.00ч ще коментираме на живо получените резултати с плеяда от професионалисти от бранша – разработчици на софтуер и ИТ професионалисти, мениджъри на компаниите в бранша, HR експерти, представители на обучаващите институции, ръководители в академиите и много други.

Участието в събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация, която може да направите тук.

Бъдете с нас на 15-ти април от 19.00ч. и разберете какво е мнението на работещите в индустрията.

По време на събитието ще бъдат изтеглени и имената на печелившите, които са взели участие в проучването и са заявили участие в томболата със страхотни награди от Acer, Ardes и Logitech.

Атанас Дюлгеров е мениджър Software Development & Integration в Smart IT, част от Management Financial Group, където успешно управлява екип от високо мотивирани и опитни специалисти. Притежава богат опит от над 17 години в софтуерната индустрия. Има бакалавърска степен по Компютърни технологии и мениджмънт от Nottingham Trent University и бакалавърска степен по Компютърни науки и бизнес администрация от Американския университет в България.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,