20 юли, 2024

Рада Йосифова, Head of Human Resources в Raiffeisen Bank се присъединява към онлайн събитието за обявяване на финалните резултати от второто издание на проучването “Заплатите в Софтуерния Бранш 2021”– единственото проучване, което се базира на реалните гласове на хората, работещи в индустрията.

На 15-ти април от 19.00ч ще коментираме на живо получените резултати с плеяда от професионалисти от бранша – разработчици на софтуер и ИТ професионалисти, мениджъри на компаниите в бранша, HR експерти, представители на обучаващите институции, ръководители в академиите и много други.

Участието в събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация, която може да направите тук

Бъдете с нас на 15-ти април от 19.00ч. и разберете какво е мнението на работещите в индустрията.

По време на събитието ще бъдат изтеглени и имената на печелившите, които са взели участие в проучването и са заявили участие в томболата със страхотни награди от Acer, Ardes и Logitech.

Рада Йосифова е началник отдел „Човешки ресурси“ в Райфайзенбанк (България) ЕАД.  Притежава повече от 15 години професионален опит в сферата на управлението на хора, придобит предимно в компании от финансовия сектор – финансов одит и консултиране, застраховане. Част е от екипа на банката от над 8 години. Основните й отговорности са свързани със стратегическото управление на функцията и бизнес процесите свързани с управление на хората в организацията.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,