20 март, 2023

На 19 и 20 май, изцяло онлайн, ще се проведе Career Show Tech, на което ще присъстват множество компании от страната и Европа. Те ще предлагат различни ИТ позиции в организирани лични видео срещи с квалифицирани професионалисти. Събитието ще се проведе в специално разработена интерактивна платформа и ще предложи наситена програма от лекции, уъркшопи и онлайн демонстрации, водени от доказани професионалисти, работещи в Google, Microsoft, Product Hunt и Financial Times. 

Career Show Tech e кариерен форум за ИТ специалисти, насочен към комплексното професионално развитие на заетите в сферата. Платформата, която използваме за провеждане на събитието е интерактивна и интуитивна, дава възможност за прецизен двустранен подбор на събеседника. Това спестява време и усилия както на работодателите, така и на кандидатите. Темите на активностите от програмата са подбрани така, че да бъдат максимално полезни за всички участници, независимо от сферата на тяхната квалификация”, отбелязва Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Career Show Tech ще се проведе във формат, различен от стандартния за виртуалните кариерни събития. Иновативната платформа на събитието се фокусира върху ефективността и гъвкавостта. Динамиката, характерна за ИТ сектора, довела до повишени изисквания за конкретика на разговорите и предложенията, измества фокуса от самото участие към резултата от участието. На Career Show Tech работодателите и
кандидатите ще имат на разположение подробни филтри, в които да зададат своите критерии и изисквания.

Така бързо и ефективно участниците могат да открият точния събеседник, с когото да обсъдят конкретни възможности, посрещайки нуждата на ИТ сектора да действа “по същество”.

Платформата ще бъде отворена за достъп предварително и по този начин всички участници в събитието ще имат възможността да организират графика си по възможно най-удобния за тях начин.

Специалистите, които не търсят активно работа, но искат да “сверят часовника си” за последните тенденции в сектора, ще могат да се включат в специално подбрани лекции и дискусии на теми от различни сфери на технологията, както и уъркшопи и виртуални демонстрации на най-новите технологии. Ценен опит и съвети за успешна кариера в ИТ сектора ще споделят водещи специалисти от компании като Google, Financial Times, Microsoft и Product Hunt, а сертифицирани ментори и психолози ще дадат напътствия за поддържането на здравословен баланс и ментално здраве.

Регистрацията за събитието е безплатна, но задължителна тук: https://careershow.bg/tech/register/

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author