20 февруари, 2024

Ако ви липсва миналата година и сте фенове на забавните игри, то определено отделете 5 минути за 2020 Game, която директно може да бъде изиграна в браузъра. Разбира се, годината не бе особено добра, но авторът на играта успешно я е пресъздал в духа на любимия на всички Super Mario.

2020 Game е безплатна игра, която наистина отнема минути от времето ви, не ви ангажира и със сигурност ви оставя с усмивка. Създателят се казва Max Garkavyy и разработката е изцяло негово самостоятелно дело,  на което отдава 6 месеца.

Всичко започва с пожарите в Австралия, а след това се появява и пандемията COVID-19, която е директно последвана от рухването на стоковия пазар и значителното падане на акциите на някои от най-големите компании. Всичко това е обвито в приятна музикална обстановка и класическа пикселизирана графика, която можете да видите и в картинките. Играта загатва, че през 2021 г. предстои зомби апокалипсис и нахлуване на извънземни – нещо, което предстои да разберем дали ще се случи. Междувременно, Max събира дарения, за да се отдаде изцяло на своята мечта – да разработва игри, след като напусне работата си.

Играйте ТУК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author