19 април, 2024

Събитието „ТОП Софтуерните Компании” – Победителите ще се осъществи на нова дата – 20-ти януари от 19:00 часа. С онлайн събитие ще обявим дългоочакваните резултати от Националното проучване “ТОП Софтуерните Компании”, в което гласуваха над 14 000 души. Но освен ТОП Софтуерните Компании, ще обявим и победителите от категориите:

  • ТОП Мениджър
  • ТОП HR, Маркетинг и PR Експерт
  • ТОП Софтуерен Разработчик/Специалист

В рамките на вчерашния ден сериозни технически проблеми възпрепятстваха нормалния достъп до платформата Livestorm и множеството ни опити да ги елиминираме се оказаха безуспешни. Извиняваме се за създалото се неудобство на всички регистрирани!

Персонално ще известим всеки един от тях в понеделник 18-ти януари за платформата, която ще използваме за провеждането на събитието на 20-ти януари.

Проучването “ТОП Софтуерните Компании” стартира в края на октомври месец 2020 г. и в този период  успя да покаже безпрецедентна активност, стотици номинирани в трите категории за специалисти и оспорвана надпревара.

Припомняме, че проучването е инициатива, сегмент от специалното издание на DevStyleR “ТОП Софтуерните Компании”, чиято първа част вече можете да разгледате и прочетете тук. В над 200 страници ще намерите – интригуващи интервюта с водещи специалисти от българския ИТ сектор, които споделят своята визия за успех в софтуерния бизнес. Същевременно очаквайте и част II.

Последните 10 години се оказаха благоприятни за софтуерната индустрия в България, която повиши драстично своето ниво и стандарт. Десетки световни компании видяха шанс да разширят своята дейност, чрез изграждане на свои офиси и R&D центрове именно у нас, което доведе и до оформянето на голям списък от софтуерни компании, опериращи или създадени в България.

Бъдете с нас на 20-ти януари от 19:00 ч. и разберете кои са избраниците на софтуерните специалисти!

Тагове: