21 юли, 2024

Към всички художници, програмисти или просто почитатели на физическите и дигиталните игри: Plovdiv Game Jam 2021 ви очаква с нетърпение! Осмото поредно издание ще даде поле за изява на всички любители на игрите, които желаят да създадат свой прототип на игра и е част от Global Game Jam – тридневно международно събитие, в което участниците, организирани по екипи, трябва да създадат начална работеща версия по определена тема.

Поради създалата се извънредна обстановка, Plovdiv Game Jam 2021 ще наруши традицията да бъде тридневно събитие и ще продължи цели пет дниот 27 до 31 януари. За разлика от предходните издания, събитието ще протече изцяло онлайн, в Discord, а екипът на DevStyleR се радва да бъде медиен партньор поредна година!

Но това, че събитието ще бъде онлайн, не означава, че няма да има интересни моменти. В петък и събота лектори, занимаващи се професионално с разработката на игри, ще споделят опита си с участниците по теми, включващи: concept art, character design, sound engineering, VR, board game design/prototyping и други. Присъстващите ще имат и възможността да контактуват директно с представители на основния спонсор – Programista, чието съдействие е ключово в организирането на това издание на Plovdiv Game Jam. За повече актуална информация, следете сайта на събитието – https://plovdivgamejam.org/.

Всички, които желаят да бъдат участници, могат да запазят своя безплатен билет през платформата на Evedo – https://tickets.evedo.co/events/conferences/plovdiv-game-jam-2021/343/. А всички, които желаят да бъдат свидетели на магията на събитието, организаторите приветстват в своя стрийм в twitch (https://www.twitch.tv/plovdivgamejam), както и в предаването на живо на страницата на Забелязано в Пловдив.

Не пропускайте представянето на разработките на игрите в последния ден от събитието! Победителите ще получат изненади, благодарение на PIC.bg.

Въоръжете се с търпение, материали и софтуер, защото ще бъдете част от онлайн епопеята! Plovdiv Game Jam 2021 ви очаква!

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author