19 април, 2024

За поредна година DevStyleR е медиен партньор на най-големите и посещавани събития за софтуерна разработка в региона – Java2Days и CodeMonsters! Този път изданията ще се проведат виртуално в периода 21 – 23 декември! Не пропускайте да се регистрирате и да чуете лекциите на водещи специалисти от световната ИТ сцена, работещи за едни от най-големите компании!

След като първоначално организаторите взеха решение да отложат конференциите, то последваха множество запитвания от страна на разработчици, посещаващи Java2Days и CodeMonsters ежегодно. Екипът, благодарение на който мероприятията са факт, очакваше около 500 присъстващи, но ето че регистрираните на този етап за над 3500, при това от цял свят – страни от Европейския съюз, Русия, Нигерия, Индия, Китай, ОАЕ, Индонезия, Чад и др.

Java2Days е конференция, посветена на Java екосистемата и всички технологии и инструменти, свързани с нея. Това е едно от първите събития за разработчици на Java, както в България, така и в световен мащаб. Историята на Java2Days вече наброява цели 12 години, като конференцията ежегодно събира над 2000 посетители в София.

Поради обстоятелствата около COVID-19 тази година конференциите са безплатни и целят неформалност. Не случайно и основното мото е UnConference и Informal. Организаторите съобщиха, че тестват различни платформи, които да акцентират върху networking изживяването на посетителите.

Можете да се регистрирате за Java2Days на следния ЛИНК.
Регистрация за CodeMonsters – ЛИНК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author