20 юли, 2024

С уебинар на 20-ти декември от 19:00 ч., DevStyleR ще обяви дългоочакваните резултати от анкетата “ТОП Софтуерните Компании”, в която гласуваха над 6000 души на този етап! Но освен ТОП компания, ще обявим и победителите от категориите ТОП Мениджър, ТОП HR, Маркетинг и PR Мениджър и ТОП Софтуерен Специалист, в които са номинирани множество специалисти от бранша!

Ако все още не сте гласували за ваш фаворит, то все още можете да го направите на следните линкове, като краят на вота е 20-ти декември, 12:00 ч.

Гласуване за ТОП Софтуерна КомпанияЛИНК.
Гласуване за ТОП МениджърЛИНК.
Гласуване за ТОП HR, Маркетинг и PR МениджърЛИНК.
Гласуване за ТОП Софтуерен СпециалистЛИНК.

Припомняме, че анкетата е инициатива, част от специалното издание на DevStyleR “ТОП Софтуерните Компании”, чиято първа част вече можете да разгледате и прочетете. В над 200 страници ще намерите интригуващи интервюта с водещи специалисти от българския ИТ сектор, които споделят своята визия за успех в софтуерния бизнес.

Същевременно очаквайте и част II на специалното издание “ТОП Софтуерните Компании”, която ще съдържа още интересни интервюта със специалисти, както и дългоочакваните резултати от анкетата и печелившите от номинираните ТОП Мениджъри, ТОП HR, Маркетинг, PR Мениджъри и ТОП Софтуерни Специалисти.

Бъдете с нас на 20-ти декември от 19:00 ч. и разберете кои са избраниците на софтуерните специалисти!

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author