20 април, 2024

Анкетата “ТОП Софтуерните Компании” предизвика фурор сред ИТ общността в последния месец и резултатът от нея е над 6000 гласували за най-добра компания, както и стотици номинирани специалисти от сектора. Ако все още не сте подкрепили своя фаворит в категориите ТОП Мениджър, ТОП HR, Маркетинг и PR Мениджър и ТОП Софтуерен Специалист, то финалът е предпразничен и можете да гласувате до 20-ти декември, 12:00 ч.

Гласуване за ТОП Софтуерна КомпанияЛИНК.
Гласуване за ТОП МениджърЛИНК.
Гласуване за ТОП HR, Маркетинг и PR МениджърЛИНК.
Гласуване за ТОП Софтуерен СпециалистЛИНК.

Анкетата е инициатива, част от специалното издание на DevStyleR “ТОП Софтуерните Компании”, чиято първа част вече можете да разгледате и прочетете. В над 200 страници ще намерите интригуващи интервюта с водещи специалисти от българския ИТ сектор, които споделят своята визия за успех в софтуерния бизнес.

Същевременно очаквайте и част II на специалното издание “ТОП Софтуерните Компании”, която ще съдържа още интересни интервюта със специалисти, както и дългоочакваните резултати от анкетата и печелившите от номинираните ТОП Мениджъри, ТОП HR, Маркетинг, PR Мениджъри и ТОП Софтуерни Специалисти.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author