25 април, 2024

Телерик Академия обяви прием за програмата Telerik Academy Alpha с JavaScript. Кандидатстването е отворено до 22 февруари 2021 г., а обучението е  подходящо за кандидат-студенти, студенти и професионалисти от различни сфери, които  искат да се развиват в областта на програмирането с един от най-популярните и търсени  езици в света – JavaScript.

„Адаптивността и развитието на умения, застраховани за бъдещето, сега са по-важни  от всякога, а Telerik Academy Alpha остава най-прекият път за ИТ кариерна реализация. Ние сме 100% готови за 2021 година и независимо дали ситуацията позволява да се  върнем към присъствена форма или не, курсистите ни ще продължат да получават същото практическо обучение от най-висок клас. Това, което предоставяме, е коренно различно от традиционния онлайн модел, който може би хората познават. Пренесохме онлайн всички елементи, които правят програмите ни успешни вече толкова години – персонализираното обучение, постоянната подкрепа от страна на трейнърите, работата в екипи, практиката и близкия контакт с бизнеса. След 6 месеца курсистите са готови за своя кариерен старт, дори той да се случи в изцяло онлайн среда“, коментира  Александра Мечкова, изпълнителен директор на Телерик Академия.

За кандидатите, които правят първи крачки в програмирането, от Телерик Академия организират безплатен подготвителен курс. В рамките на шест поредни съботи в периода 9 януари – 13 февруари, опитни специалисти ще въведат кандидатите в света на JavaScript чрез лекции и практически задачи, за да получат необходимата подготовка за входящия изпит на 23 февруари.

Желаещите да се включат в безплатния подготвителен курс трябва да го направят не по-късно от 4 януари 2021 г. през  страницата на програмата. Участниците в него ще бъдат избрани на база подадените кандидатури и мотивацията им за развитие в ИТ сектора.

Кандидатите, които вече имат познания в програмирането, могат да гарантират отрано  мястото си в програмата чрез предварителния (early bird) изпит на 5 януари, като също трябва да завършат кандидатурата си до 4 януари. За тях са предвидени онлайн материали за  самоподготовка, включително примерни изпитни задачи.

Telerik Academy Alpha с JavaScript е с продължителност 6 месеца. Курсът е с изцяло практически фокус като включва работа по реални проекти и развитие на търсените от бизнеса технологични и личностни умения.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , ,