16 април, 2024

Измина една година откакто DevStyleR обяви резултатите от своето национално проучване “Заплатите в софтуерния бранш”, в което се включиха хиляди представители на ИТ сектора! Получената информация доведе до интересни дебати по темата със заплащането, бенефитите, работодателите, служителите и въобще – състоянието на ИТ индустрията в България. А ето, че дойде и времето, в което да обявим, че за DevStyleR предстои стартирането на второто издание на “Заплатите в софтуерния бранш”, което да затвърди успеха на първото и да сравни как са се изменили някои от основните аспекти на сектора в рамките на тази една година!

С повече въпроси и повече информация, второто издание на “Заплатите в софтуерния бранш” цели да достигне до по-широкоспектърна информация, която да илюстрира има ли съществени промени за ИТ сектора през 2020 г.? Както знаем, тази година не бе никак лека и COVID-19 доведе до промени и сътресения дори в технологичния сектор, за който се смяташе, че е най-застрахован.

Промениха ли се заплатите и бенефитите? Промениха ли се предпочитанията сред заетите в сектора? А тенденциите на пазара на кадри? Важен ли е опитът сред специалистите или превес има необходимостта на кадри в дадена компания? Какви е редно да бъдат заплатите и какви са всъщност?

На тези и още въпроси ще си отговорим, благодарение на ВАШЕТО участие! Очаквайте второто издание на проучването “Заплатите в софтуерния бранш”, а в това време можете да разгледате миналогодишните резултати ТУК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author