27 април, 2024

Google Pay ще бъде достъпен за клиентите им в България. Това обяви днес Револют, глобалната финансова апликация с над 13 милиона клиенти. Компанията е една от първите, които предлагат Google Pay като услуга в мобилната си апликация в България, давайки възможност на клиентите да разполагат с парите си по начина, по който те желаят.

Google Pay позволява на потребителите на Android да осъществяват бързи и лесни плащания онлайн, в магазини, в апликации и други. Сигурността и поверителността на услугата е призната от потребители по целия свят и е защитена от усъвършенствана инфраструктура за безопасност.

“Нашите 13 милиона клиенти по света бързо се отказват от плащанията в брой в повечето от пазарите, в които оперираме. Тази тенденция се ускорява от началото на тази година, така че пускането на Google Pay в България е много позитивна крачка напред за осигуряването на възможността на нашите български клиенти да използват парите си безопасно, по начина по който те желаят. Нашата крайна цел е да изградим първата глобална финансова супер апликация – предлагането на услуги като Google Pay за да се правят бързи, лесни и сигурни плащания е ключово за постигането на това.” Това обясни Джеймс Карпентър, Продуктов Мениджър за Картови Плащания в Револют.

Хората по целия свят търсят прости, безопасни и лесни начини да плащат онлайн и в магазините, особено по време на пандемия. Имайки предвид разрастващата се нужда за дигитални разплащания, от Револют са работили заедно с Google Pay за да предложат безконтактно плащане за клиентите си в България.

От днес българските клиенти с Android устройства имат възможност да настроят Google Pay от секцията “Карти” в приложението на Револют. Те ще могат да добавят своите Revolut Mastercard или Visa карти в дигиталният портфейл на устройството си с едно натискане и ще могат да започнат да харчат незабавно, дори преди физическата карта да е достигнала до тях по пощата.

Google Pay може да се настрои лесно и работи с повечето Android устройства. Предлага безпроблемни и сигурни разплащания навсякъде, където се приемат безконтактни плащания със съвместим Android. Клиентите на Револют също ще могат да плащат в стотици приложения които имат “плати с Google Pay” бутон, без да трябва ръчно да попълват дълги формуляри за сметки. Те ще могат да хванат такси, да си поръчат храна или да си купят билети за концерти – всичко само с едно натискане на бутон и без да попълват информация за фактуриране и доставка.

Клиентите на Револют ще могат да използват Google Pay за да плащат онлайн и безконтактно в магазини. Google Pay не разкрива истинските номера на банковите карти с търговците, така че тяхната информация е винаги защитена.

Тагове: , , ,