22 юли, 2024

Водещото кариерно експо за квалифицирани кадри Career Show 2020 ще се проведе изцяло онлайн, в рамките на 24 и 25 ноември. Над 150 от най-добрите работодатели ще се срещнат с над 5000 кандидати. Въпреки трудната икономическа обстановка, водещото кариерно експо за квалифицирани кадри Career Show 2020 събира рекорден брой кандидати, търсещи работа и възможности за развитие.

Въпреки последните ограничения, ние сме готови с решение. Организацията на подобно мащабно събитие е дълъг процес, но тази година ни научи да сме максимално гъвкави и подготвени за всичко. Ето защо сме помислили за всеки сценарий и обещаваме да предоставим едно наистина ефективно, пълноценно и модерно онлайн изживяване на всички участници. Наблюдаваме значителен ръст на търсенето на работа от страна на квалифицираните кадри. Career Show Online ще позволи на много повече хора да се включат, независимо в коя част на страната и света се намират. Career Show 2020 събира работодатели от различни градове в България, Европа и света, за да покаже безграничните възможности за кариерно развитие, които предоставя 21 век. Това е повод над 5000 души да заявят желание да се срещнат с компаниите през този сезон.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Онлайн събитието, на което от DevStyleR сме щастливи да партнираме, предоставя напълно ново и модерно решение чрез иновативна платформа за видео интервюта, която ще се използва за първи път в България. Чрез нея работодатели и кандидати ще се свържат с помощта на специална мачмейкинг технология, предоставяща максимално ефективно изживяване за участниците. Срещите между търсещи и предлагащи работа ще са придружени от професионална програма с високо качество и полезно съдържание – изцяло онлайн.

Освен директни предложения за работа, събитието предоставя програма за развитие, спорт, ИТ, високи технологии, хоби, развлечение. Професионалното и личностно развитие никога не са били толкова свързани, колкото в момента, което е причина организаторите да наблегнат именно на тази тематика. Лектори като журналистът и преподавател по публична реч Анна Цолова, продуцентите Иван и Андрей, основателят на ARC Academy Антони Иванов, психологът Ани Владимирова и други професионалисти ще споделят онлайн своя опит.

Парадоксално, преди работа и личен живот изглеждаха диференцирани, но това беше илюзия. Сега, катализирано от смесването им в пространство и време, стана още по-видимо, че едното не може да компенсира другото! Ето защо именно сега ще се наложи да осъзнаем, диференцираме и изживеем пълноценно живота си в тези най-важни сфери от живота ни!”, споделя психологът Ани Владимирова, лектор в програмата на Career Show 2020.

Участието в събитието е напълно безплатно, но регистрацията е задължителна от ТУК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author