19 юни, 2024

На 05.11.2020 г. от 19:00 ч., ние от DevStyleR ще проведем уебинар, който има за цел да погледне в бъдещето на ИТ индустрията и да разбере – кои са “Професиите на бъдещето”? Появяват се нови технологии, които малко по малко навлизат в настоящето, но неминуемо ще променят както бъдещето, така и необходимостта от експерти, готови да работят с тях и да ги доразвиват. Ето и кои са нашите гости, на които ще можете да задавате своите въпроси.

С радост съобщаваме, че към онлайн дискусията “Професии на бъдещето”, към нас се присъединяват:

  • Георги Грозданов – Head Of Technical Engineering Center във Festo
  • Йонко Чуклев – финансов анализатор и заместник-председател на PARA (Професионалната асоциация по роботика и автоматизация)

Кои са технологиите, които променят пазара на кадри? Ако вярваме на прогнозите, то много от настоящите стандартни професии ще изчезнат постепенно с всяка изминала година. Спокойно, можем да кажем, че в момента прожекторите са насочени към бъдещето. Какви специалисти вече се търсят и предстои да се търсят? Какво е образованието, което бъдещите професии ще изискват и в кои компании ще има необходимост от най-много кадри?

Тези и още много други въпроси, свързани с темата “Професии на бъдещето”, кариерното развитие и възможността за обучение в сферата на информационните технологии, ще дискутираме с Вас и с нашите гости – експерти от ИТ сектора!

Бъдете с нас на 05.11.2020 г. от 19:00 ч., като можете да се регистрирате безплатно на следния ЛИНК.

georgigrozdanov300

Георги Грозданов

 

Head Of Technical Engineering Center at Festo

Yonko-Chuklev-300

Йонко Чуклев

 

Заместник-председател на PARA

plamenmihaylov300

Пламен Михайлов

 

Moderator

Тагове: , , , , , , , , , , , , , ,
Author