20 април, 2024

Броени седмици преди старта на новия седми сезон във Формула Е, екипът на Mercedes-Benz EQ съобщи, че компанията Модис, специализирана в разработването и предоставянето на ИТ и инженерни услуги и решения, е новият официален отборен и инженерен партньор на отбора във формула Е.

И двете компании имат за цел да подобрят ефикасността на електрическите автомобили с всяко изминало състезание, като в същото време правят технологичните постижения по-лесно достъпни за цялата индустрия. Партньорството подчертава визията, както на Модис, така и на Mercedes-Benz, за създаването на автомобилен транспорт с нулеви въглеродни емисии.

В лицето на Модис открихме глобален технологичен бранд, с когото заедно да създадем бъдещето в индустрията. Партньорството с Модис ни дава достъп до огромен опит и технологични и дигитални инженерни умения, които компанията има на глобално ниво, както и до консултантските услуги и решения, които тя предоставя. В толкова динамична индустрия, като Формула Е, тясната специализация и техническите умения, от които се нуждаем, далеч не са лесни за откриване. Ето защо имаме удоволствието да си партнираме именно с Модис.” – коментира Ян Джеймс, който ръководи екипа на Mercedes-Benz EQ във Формула Е.

Наистина се гордеем с партньорството си с отбора на Mercedes-Benz EQ във Формула Е. Участието в събития и състезания с нулеви въглеродни емисии е важна стъпка към създаване на устойчиво бъдеще. Също така, бихме искали да вдъхновим хората да мислят за професиите на бъдещето и как те самите биха могли да създадат това бъдеще. Като Официален инженерен партньор с мрежа от над 30,000 консултанти по света, ще бъдем до отбора на Mercedes-Benz EQ със своята експертиза и талант, които да му помогнат да се развива.“ – сподели Ян Гупта, Президент на Модис.

Тагове: , , , , , , , , , , , , ,
Author