13 април, 2024

На 05.11.2020 г. от 19:00 ч., DevStyleR ще проведе своя пореден уебинар, който този път ще има за цел да погледне в бъдещето на ИТ индустрията и да разбере, кои са “Професиите на бъдещето”! Появяват се нови технологии, които малко по малко навлизат в настоящето, но неминуемо ще променят както бъдещето, така и необходимостта от експерти, готови да работят с тях и да ги доразвиват. Очаквайте уебинара “Професии на бъдещето” и задайте своите въпроси към нашите гости – специалисти от ИТ сектора.

Кои са технологиите, които променят пазара на кадри? Ако вярваме на прогнозите, то много от настоящите стандартни професии ще изчезнат постепенно с всяка изминала година. Спокойно, можем да кажем, че в момента прожекторите са насочени към бъдещето. Какви специалисти вече се търсят и предстои да се търсят? Какво е образованието, което бъдещите професии ще изискват и в кои компании ще има необходимост от най-много кадри?

Тези и още много други въпроси, свързани с темата “Професии на бъдещето”, кариерното развитие и възможността за обучение в сферата на информационните технологии, ще дискутираме с Вас и водещи експерти от ИТ сектора!

Бъдете с нас на 05.11.2020 г. от 19:00 ч., като можете да се регистрирате на следния ЛИНК.

Очакваме Ви!

Тагове: , , , , , , , , , , , ,
Author